Diensten

Ontwerp | Aanleg | Onderhoud

Laat uw tuin floreren met een creatief ontwerp, een vakkundige aanleg met hoogwaardige materialen en een periodiek onderhoud.

Onze diensten en werkzaamheden

Ontwerp

Hoe ziet uw ideale tuin eruit?

Aanleg

Een fraaie afwerking met oog voor detail

Onderhoud

Laat uw tuin groeien en bloeien

Laat je inspireren door ons

Ontwerp

Bij het ontwerpen van de tuin staan uw wensen centraal. Wilt u in de tuin kunnen genieten van de avondzon, wenst u een speelplek voor de kinderen, wilt u een vijverpartij of ruimte om te kunnen relaxen in de schaduw? Binnen de mogelijkheden vertalen wij uw tuinwensen naar een krachtig ontwerp dat de basis vormt voor een goed aangelegde droomtuin.
Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek en een huisbezoek, inventariseren we uw wensen en ideeën, zodat we u een advies op maat kunnen geven. Vervolgens gaan we aan de slag met een tekening, verlichtingsplan en brengen we de beplanting in kaart. Aan het maken van het ontwerp zijn kosten verbonden. Als wij het project ook daadwerkelijk mogen uitvoeren, worden deze kosten gecrediteerd.

Aanleg

Als creatieve hoveniers leggen wij tuinen aan met oog voor detail. Want details maken het verschil. Het verschil tussen een prachtige tuin en een droomtuin. Een tuin waar u jarenlang van zult genieten. De aanleg voeren wij in het geheel uit. Van grondwerk tot bestrating en beplanting. Maar ook tuinverlichting, bewateringssystemen, schuttingen en overig timmerwerkzaamheden: we realiseren het allemaal.
In ons portfolio kunt u enkele door ons gerealiseerde droomtuinen bekijken.

Onderhoud

Na de aanleg van uw droomtuin krijgt deze na verloop van tijd steeds meer vorm. Omdat alles groeit, komt de tuin steeds meer tot leven. Maar een tuin is en blijft op zijn mooist als hij goed verzorgd is. Dat vergt vakkundig onderhoud. Door goed te snoeien en de beplanting goed te verzorgen blijft het tuinontwerp ook intact. Daarom kunt u na de tuinaanleg ook voor het onderhoud op ons rekenen. Denk hierbij aan:

  • Snoeien en bemesten in het voor- en najaar
  • Het verzorgen van het gazon
  • Onkruid verwijderen
  • Hagen knippen
  • Bomen verzorgen
  • Het winterklaar maken van de tuin

U kunt het onderhoud op afroep laten plaatsvinden of via een onderhoudscontract. U kunt ervoor kiezen om alleen het specialistische werk aan ons uit te besteden, maar ook het totale onderhoud. We doen alles in overleg en stellen altijd vooraf een begroting op.

Kiest u voor een droomtuin van Tijdloos Tuinen, dan kiest u voor:

Een creatief tuinontwerp, vakkundige aanleg en onderhoud

Z

Kwaliteit, betrouwbaarheid en hoogwaardig materiaalgebruik

Eén aanspreekpunt

Een totaalconcept

w

Duidelijke afspraken

z

Heldere communicatie

Geen voorrijdkosten voor Berkel-Enschot +20km

h

Een vrijblijvende offerte

Neem contact op

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels ons telefoonnummer of via het onderstaand contactformulier.

Waarin bent u geïnteresseerd?

©2021 | QBICMEDIA.nl